بخشی از متن:
علم تغذیه عبارت است از رساندن مواد و مواد غذایی به بدن به مقادیر متناسب و انتخاب انواع غذا به نحوی که احتیاج انسان به انواع غذا براورده شود. به عبارت دیگر تغذیه در زمینه ی چگونگی عمل عوامل مغذی و ارتباط انها با یکدیگر و تناسب مقادیر انها در سلامتی و بیماری بحث می کند.
امروزه رفاه اجتماعی مردم بر اساس معیار های گوناگون از جمله چگونگی تغذیه ی آنها برآورده میشود.بدی تغذیه با کاستی رشد فزونی حساسیت به بیماری و کاهش قدرت خلاقه ی جسمی همراه است. نقش اموزش تغذیه نیز در بهبود وضع تغذیه ی عمومی اهمیت فراوان دارد.غذا بر تمامی اندام ها و شکل ظاهری بدن تاثیر می گذارد سلامت تمام بدن به تغذیه وابسته است.غذای سالم به
انسان نیرو میدهد و باعث مقاومت بدن در شرایط سخت محیطی می شود.
فهرست مطالب:
مقدمه
مواد غذایی
کربوهیدارت
آب
ویتامین
چربی
تعداد مشاهده:
295
مشاهده
فرمت فایل دانلودی:.zip
فرمت فایل اصلی: ppt
تعداد صفحات: 31
حجم فایل:136
کیلوبایت
-
راهنمای استفاده:
مناسب جهت استفاده دانشجویان رشته تغذیه و پزشکی
-
محتوای فایل دانلودی:
در قالب فایل پاورپوینت و قابل ویرایش