<br />
 پاورپوینت بررسی علم تغذیه<br />

بخشی از متن:
علم تغذیه عبارت است از رساندن مواد و مواد غذایی به بدن به مقادیر متناسب و انتخاب انواع غذا به نحوی که احتیاج انسان به انواع غذا براورده شود. به عبارت دیگر تغذیه در زمینه ی چگونگی عمل عوامل مغذی و ارتباط انها با یکدیگر و تناسب مقادیر انها در سلامتی و بیماری بحث می کند.
امروزه رفاه اجتماعی مردم بر اساس معیار های گوناگون از جمله چگونگی تغذیه ی آنها برآورده میشود.بدی تغذیه با کاستی رشد فزونی حساسیت به بیماری و کاهش قدرت خلاقه ی جسمی همراه است. نقش اموزش تغذیه نیز در بهبود وضع تغذیه ی عمومی اهمیت فراوان دارد.غذا بر تمامی اندام ها و شکل ظاهری بدن تاثیر می گذارد سلامت تمام بدن به تغذیه وابسته است.غذای سالم به
انسان نیرو میدهد و باعث مقاومت بدن در شرایط سخت محیطی می شود.

فهرست مطالب:
مقدمه
مواد غذایی
کربوهیدارت
آب
ویتامین
چربی

تعداد مشاهده:
295
مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: ppt

تعداد صفحات: 31

حجم فایل:136
کیلوبایت


 قیمت:


8,500 تومان


پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.


 
پرداخت و دریافت فایل

  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت استفاده دانشجویان رشته تغذیه و پزشکی
  • محتوای فایل دانلودی:

    در قالب فایل پاورپوینت و قابل ویرایش