مقدمه:
استفاده از سبزی و میوههای خشک قطعاً به زمانی برمیگردد که این محصولات مدت محدودی در بازار بوده و وسایلی مانند فریزر وجود نداشته است.
پس تنها راه نگهداری از سبزیها خشک کردن آنها بوده است؛ اما در این دوره هم با این که سبزی در تمام ایام سال وجود دارد و انواع مختلف یخزده و آماده پخت هم در فروشگاهها یافت میشود ولی باز سبزی خشک جایگاه خودش را در خانوادههای ایرانی دارد.
فهرست مطالب:
مقدمه
مراحل تهیه سبزی خشک
مسیر حوضچه شستشو
شستشوی دورانی
فرآیند خشک کردن
خروجی خشک کن پیوسته
بوجاری
بسته بندی
منبع
تعداد مشاهده:
3007
مشاهده
فرمت فایل دانلودی:.rar
فرمت فایل اصلی: pptx
تعداد صفحات: 15
حجم فایل:2,366
کیلوبایت
-
راهنمای استفاده:
مناسب حهت اجرای طرح کارآفرینی
مناسب جهت ارائه دانشجویی
-
محتوای فایل دانلودی:
در قالب فایل پاورپوینت و قابل ویرایش