<br />
 پاورپوینت خط تولید نودل (رشته فرنگی)<br />

بخشی از مقدمه:

رشته فرنگی یا نودل (به انگلیسی: Noodle)‏ (به ژاپنی: 麺 men)‏ به خمیری که از ترکیب آرد از قبیل آردگندم، آرد گندم سیاه (چاودار)، آرد برنج یا دیگر انواع آردهای نشاسته دار با آب و نمک بوجود آمده و سپس به شکل رشته‌های نازک و دراز شکل داده شده‌است، گفته می‌شود.
این
محصول نوعی غذای آماده (Fast Food) با پایه غلات (گندم) میباشد که کلیه
خواص گندم را داراست طی آزمایشاتی مشخص شده است که نشاسته ماکارونی 2 برابر
نان و 3 برابر برنج است و  باعث ترشح هورمون سروتنین که کنترل کننده
احساسات در بدن است, می شود.این محصول آماده مصرف میباشد که میتواند توسط
کلیه خانوار ها بخصوص افرادی که زمان کمتری برای تهیه و طبخ غذا دارند مورد
مصرف قرار گیرد. ...

فهرست مطالب:
مقدمه
فرآیند تولید نودل
فلوچارت فرایند
تشریح روش تولید نودل
میکسر موجود در خط تولید نودل - رشته فرنگی
فلوچارت خط تولید
منبع

تعداد مشاهده:
1540
مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.rar

فرمت فایل اصلی: pptx

تعداد صفحات: 15

حجم فایل:2,225
کیلوبایت


 قیمت:


4,500 تومان


پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.


 
پرداخت و دریافت فایل

  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت استفاده در اجرای طرح کارآفرینی
    مناسب جهت ارائه دانشجویی
  • محتوای فایل دانلودی:

    مناسب جهت استفاده در اجرای طرح کارآفرینی
    مناسب جهت ارائه دانشجویی