<br />
 گزارش کارآزمایشگاه فیزیولوژی، پروتئین<br />

بخشی از متن:

پروتیین‌های غذا اسیدهای آمینه ضروری را برای ساخت و حفظ بافتهای بدن تامین می‌کنند.
تعادل پروتیین هم در داخل بدن و هم در رژیم غذایی برای ادامه حیات و سلامت ضروری است.
ارزش غذا برای برآوردن نیازهای پروتیینی بدن به وسیله ترکیب اسیدهای آمینه ضروری آن تعیین می‌شود.
پروتیین‌های
مختلف در بدن امکان ادامه حیات را مقدور می‌سازند هر یک از این هزاران
هزار پروتیینی که در بدن وجود دارند، ساختمان منحصر به فردی دارند که برای
انجام وظایف خاص آن طراحی شده است.
اسیدهای آمینه واحدهای ضروری بدن و
واحدهای ساختمانی پروتیین‌ها هستند بنابراین با خوردن غذاهای پروتیینی
مختلف اسیدهای آمینه وارد بدن می‌شوند.
پروتیین‌ها انواع گوناگونی
دارند، ولی ما معمولا تمام آنها را به همین نام می‌شناسیم. بدن ما به
بسیاری از این پروتیین‌های گوناگون نیاز دارد. در حقیقت، کار این
پروتیین‌ها ساختن بدن و حفظ سلامتی آن است.
هر موجود زنده‌ای از
میلیون‌ها واحد ساختمانی بسیار کوچک که سلول نامیده می‌شوند، ساخته شده
است. هر یک از این سلول‌ها، درون خود مقداری پروتیین دارند . حتی وقتی
کاملا رشد می‌کنیم و بزرگ می‌شویم، بی‌نیاز از پروتیین نیستیم، زیرا
سلول‌های بدن ما همواره تغییر می‌کنند و یا جایگزین می‌شوند. اما کودکان به
پروتیین بیش‌تری نیاز دارند، زیرا بدنشان دائما باید سلول‌های جدیدی بسازد
تا رشد کنند و بزرگ شوند.
اگر به موها و ناخن‌های خود نگاه کنید، بعضی
از سلول‌هایی را که بدنتان به تازگی ساخته است، می‌بینید. موها و ناخن‌ها
همواره در حال رشد هستند و بدن شما برای ساختن مو و ناخن جدید نیز به
پروتیین نیاز دارد، که آن را از غذا به دست می‌آورد. تا وقتی ناخن‌ها و
موهای شما سالم هستند، می‌توانید مطمئن باشید که پروتیین به اندازه کافی به
بدنتان رسیده است. پروتیین‌ها حدود 20 درصد از وزن شما را تشکیل می‌دهند.
این مواد نه تنها در موها و ناخن‌های شما وجود دارند، بلکه در پوست،
ماهیچه‌ها و حتی استخوان‌های شما نیز یافت می‌شوند. انواع گوناگون پروتیین،
خون شما را سالم نگه می‌دارند، به بدنتان یاری می‌دهند تا از غذای خورده
شده استفاده کند، و با بیماری‌‌ها می‌جنگند.
بعضی از مواد غذایی که بدن
از غذاها به دست می‌آورد، قابل ذخیره هستند و به همین دلیل لازم نیست
غذاهای حاوی این مواد، هر روز مصرف شوند. اما پروتیین در بدن ذخیره نمی‌شود
و باید همیشه در غذای روزانه وجود داشته باشد.
                                  
این فایل شامل: صفحه نخست، فهرست مطالب و متن اصلی می باشد که با فرمت (word) در اختیار شما قرار می گیرد. (فایل قابل ویرایش است)
تعداد صفحات: 15



تعداد مشاهده:
1765
مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 15

حجم فایل:25
کیلوبایت


 قیمت:


2,000 تومان


پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.


 
پرداخت و دریافت فایل

  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت استفاده دانشجویان رشته علوم آزمایشگاهی
  • محتوای فایل دانلودی:

    در قالب فایل word و قابل ویرایش