دستور تهیه انواع ترشی هندی؛ترشی تند و پر از ادویه ترشی فلفل هندی, ترشی هندی انبه, ترشی تمبر هندی و بادمجان

طرز تهیه انواع ترشی هندی

ترشی هندی از جمله ترشی های تند و پر از ادویه است که در تمام دنیا پرطرفدار است یکی از معروف ترین ترشی های هندی ، ترشی انبه است که شما میتوانید به سادگی در خانه تهیه نمایید.

ترشی هندی با ادویه زیادش شناخته می شود ، ترشی هندی قرمز ، ترشی هندی فلفل و ترشی هندی انبه جزو معروف ترین ترشی های هندی محسوب می شود. انواع ترشی هندی از این نظر که ادویه های متعددی دارند و معمولا بسیار تند تهیه می شوند طعمی متفاوت و جالب دارند البته شما میزان تندی ترشی هندی خانگی را می توانید متناسب با ذائقه خودتان تنظیم کنید.

ترشی هندی قرمز مواد لازم ترشی هندی قرمز گوجه‌فرنگی شسته، قاچ شده و خشک شده ۵۰۰ گرم پودر فلفل قرمز تند ۲ قاشق غذاخوری پودر خردل ۱ قاشق مرباخوری پودر تخم شنبلیله ۱ قاشق مرباخوری نمک دریا پودر شده ۱ قاشق غذاخوری روغن کنجد ۱۵۰ میلی‌لیتر آنقوزه پودر شده ۱ قاشق مرباخوری (از عطاری یا ادویه فروشی تهیه کنید) عصاره تمبر هندی ¾ فنجان

طرز تهیه انواع ترشی هندی, ترشی هندی, طرز تهیه ترشی هندی قرمز

طرز تهیه ترشی هندی قرمز

دستور تهیه انواع ترشی هندی؛ترشی تند و پر از ادویه