
جگروز چیست
جگروز یا جگر پیچ ، یکی از غذاهای سنتی لرستان برای پخت جگر است ، که در این روش ، جگر را درون یک لایه نازک چربی می پیچند و سپس روی آتش کباب می کنند.
جگروز از غذاهای محلی لرستان محسوب می شود و در فهرست آثار ناملموس کشور ثبت شده است. جگروز در ایلام ، کرمانشان ، کردستان و مناطق کردنشین عراق طبخ می شود.
جگر گوسفند ( کبد گوسفند ) یکی از خوراکی های کبابی مورد علاقه ایرانی ها است که سرشار از آهن و ویتامین های گروه ب است و برای درمان کم خونی فقر آهن و برای کاهش دردهای دوران قاعدگی توصیه می شود در هفته پیش از شروع قاعدگی خانم ها یک وعده جگر گوسفند میل نمایند.
دستور تهیه جگر با توجه به ذائقه افراد میتوند بسیار متفاوت باشد مثلا جگر کبابی ، پاته گر و جغور بغور و غیره . معمولا رایج ترین دستور تهیه جگر ، به سیخ کشیدن تکه های کوچک جگر و کباب کردن آن روی زغال است که عطر و طعم بی نظیری دارد.