
کیک داکواز چیست
کیک داکواز یک دسر فرانسوی خوشمزه و ترد است که با لایه های مرنگ و پودر بادام تهیه می شود، شما میتوانید کیک داکواز را چند لایه درست کنید و بین لایه ها را با کرم دلخواهتان پر کنید با به صورت کوکی های ترد و کوچک سرو کنید.
کیک داکواز ( به انگلیسی : Dacquoise ) یک کیک چند لایه است که با مرنگ و پودر بادام و پودر تهیه می شود و برخلاف سایر کیک ها نرم نیست و بافتی ترد و خوشمزه دارد. کیک داکواز جزو دسرهای مدرن محسوب می شود که میتواند جلوه زیبایی به میز پذیرایی شما بدهد.
کیک داکواز یک دسر فرانسوی است که نام آن از شهر دکس در جنوب فرانسه گرفته شده است. این کیک معمولا چند لایه و گرد است ولی شما می توانید به صورت مستطیلی هم آن را تهیه کنید.