
رسپی غذا با کتف مرغ
کتف مرغ گوشتی بسیار نرم و زود پزی دارد و میتوان از آن در انواع غذا های سرخ شده و سوخاری و سوپ یا خورش استفاده کنید. انواع غذا با کتف مرغ علاوه بر طعم خوشمزه ای که دارد زمان کمی از شما برای پخت می گیرد.
انواع غذا با کتف مرغ بسیار پر طرفدار است. گوشت کتف مرغ ، نرم ترین بخش مرغ محسوب می شود که زمان پخت کمی می گیرد و به راحتی میتوان آن را به صورت سرخ شده ، سوخاری و خورش آماده کرد. پوستی که اطراف گوشت نرم کتف مرغ را گرفته است باعث شده شما بتوانید کتف مرغ سوخاری یا کتف مرغ سرخ شده با پوسته ای برشته و گوشتی نرم تهیه کنید. در ادامه مقاله شما را با دستور پخت انواع غذا با کتف مرغ آشنا می کنیم.

انواع غذا با کتف مرغ - ته انداز کتف مرغ